Luovan kirjoittamisen työpaja 25.2. klo.13.30

Luovan kirjoittamisen työpaja
Hullut Hatuntekijät sekä Ihmemaan Liisat ovat lämpimästi tervetulleita luovan kirjoittamisen työpajaan. Anna kehosi ja mielesi täyttyä luovuuden taiasta. Herätellään sisällä jyskyttävää luovuutta liikkeen, meditaation sekä kirjoitusharjoitusten avulla.
Työpajan aikana pääset irtautumaan arjen askareista.
Luovan kirjoittamisen työpaja on täydellinen henkilölle, joka haluaa laittaa mielikuvituksensa virtaamaan ja kynän sauhuamaan. Anna sisäisen seikkailijasi ottaa vastaan tämä upea mahdollisuus luoda jotain uutta ja ihmeellistä. Luovan kirjoittamisen työpaja on aikaa itselle turvallisessa, inspiroivassa ja luovassa ympäristössä.
Et tarvitse aiempaa kokemusta meditaatiosta tai kirjoittamisesta. Ota mukaan avoimen mielesi lisäksi kynä, paperia, lämmintä vaatetta sekä pieni esine. Tämä esine voi olla mikä tahansa, eikä sen valintaan tarvitse käyttää sen enempää ajatusta. Voit vaikka hyvin napata hyllystäsi ensimmäisen esineen, joka käteesi osuu.
Ohjaajanasi toimii Ira Juvonen. Hän on elämänhallinnan ohjaaja sekä meditaatio-ohjaaja. Tämän lisäksi hän on ammatiltaan toimittaja ja koulutukseltaan käsikirjoittaja.

Työpajan hinta on 39€ sis. alv.24%. Tätä työpajaa ei voi maksaa liikuntaedulla.
Osta järjestelmästä 39€ workshop-prepaid-kortti ja tee varaustyöpajaan. Jos olet niin hyvässä ajoin liikkeellä, että työpaja ei vielä näy ajanvarauskalenterissa niin tuolloin osta prepaid-kortti ja lähetä meille sähköpostilla ilmoittautuminen yogastudiotada@gmail.com. Varmista, että saat sähköpostiin vielä varausvahvistuksen.

Vaarauksen voi peruuttaa 7 päivää ennen työpajan alkua. Sen jälkeen varaus muuttuu sitovaksi. Minimi osallistuja määrä työpajaan 6 henkilö. Jos osallistuja määrä ei täyty voit käyttää sen toiseen palveluun tai saada rahat takaisin.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.