PIKKUJOULUT to 23.11. klo.18-20

Tadan pikkujoulut to 23.11. klo.18-20

Tadan pikkujouluissa joogataan tietenkin. Teemme pidemmän kahden tunnin joogaharjoituksen. Tämän kahden tunnin aikana liikutetaan ja rentoutetaan kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Tunnin alkuun teemme dynaamisen joogaharjoituksen. Dynaamisella harjoituksella on tarkoitus piristää ja vahvistaa kehoa tänä pimeänä vuodenaikana! Välillä tekee hyvää vähän koetella rajoja ja tahdonvoimaa. Voin vakuuttaa, että se kannattaa! 

Jokainen tekee kuitenkin oman harjoituksen ja jokaisen omat rajat ovat erilaiset. Eli sinun ei tarvitse verrata itseäsi muihin. Kunhan olet rehellinen itsellesi siinä, menetkö lähelle omaa rajaa. Harjoitus sopii kaikille, koska jokainen tekee oman harjoituksen ja ohjaan vaihtoehtoja.

Harjoitus päättyy noin 40min jooga nidraan! Eli rentoutusta on myös luvassa! Jooga nidra on syvärentoutus menetelmä, joka tunnetaan myös nimellä joogin uni. Pääset todella rentoutumaan lähelle unen ja valvetilan rajaa. 30 min jooga nidran sanotaan vastaavan 4 tunnin unia! Tämä harjoitus tekee ihmeitä aivoille, keholle ja mielelle. Oma kokemukseni on, että aloitettuani säännöllisen jooga nidra harjoituksen mieli ja kehon syvimmät lihakset ovat todella alkaneet rentoutua ja vapautua. Aivan eri tavalla, kun liikkeen ja venyttelyn kautta. Vaikka nämäkin ovat tärkeitä harjoituksia.

Tarjolla glögiä ja pipareita ja hyvää seuraa!

Hinta 20€

Varaus suoraa ajanvarauskalenteriin.

Lämpimästi tervetuloa pikkujouluihin, sellaisena kuin olet!

Pikkujoulu terkuin

Elina

Tada Yoga

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.