Sointu Yin 25.11.

SOINTU YIN

Lauantai 25.11. klo.14

Kesto 120min

 

Tässä kahden tunnin ihanassa harjoituksessa pääset todella rentoutumaa. Ohjaan sinut yinjoogan kehoa avaaviin ja rentouttavaiin asanoihin. Kun muoto löytyy pääset nauttimaan äänimaljojen soinnuista. Harjoitukseen on valittu yin joogan lempeimpiä ja rentouttavampia muotoja.

Äänimaljojen sointi ja värähtely aktivoi parasympaattisen hermoston, keho ja mieli rauhoittuu. Äänimaljojen moni taajuinen värähtely saa ihmisen kehon nesteet värähtelemään. Meissä jokaisessa on iästä riippuen 70-45% vettä.

Sointu Yin  on siis yhdistelmä yinjoogaa ja sontukylpyä!

Liikkeet tehdään lattian pinnassa, joten sointu yin sopii kaikille. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Pue päälle lämpimät ja rennot vaatteet. Ota mukaan oma joogamatto, Muutamia lainamattoja löytyy tarvittaessa.

Lämpimästi tervetuloa sellaisena kuin olet!

Terkuin Elina

Jos sinulla on jotain kysyttävään niin vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

 

Hinta 39€ tai kolme leimaa omalta prepaid-kortilta.  Voit ostaa 39€ prepaid-kortin ja varata paikan itselle suoraa ajanvarauskalenterista. Tapahtuma tulee näkyviin ajanvarauskalenteriin 3 viikkoa enene tapahtumaa. Jos haluat ilmoittautua ennen, kuin tapahtuma näkyy kalenterissa lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Samoin jos haluat käyttää leimoja kortilta maksamiseen.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.