Tiibetiläisten äänimaljojen sointukylpy 9.12.

Lauantai 9.12. klo.14.

Kesto 90min.

Tule vastaanottamaan äänimaljojen puhdistavat ja uudistavat soinnit.

Sointukylpy on tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävä syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljarentoutus eli sointukylpy toimii syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Tämä syvärentouttava sointukylpy sopii sinulle, kun kaipaat pysähtymistä ja
yhteyttä itseesi. Sointukylpy sopii erityisen  kuormittuneen ja stressaantuneen kohon ja mielen hellimiseen.

Nykypäivän arki on kuormittavaa. Ja siksi meidän täytyy itse aktiivisesti löytää ja luoda keinoja, joilla pysähtyä ja rentoutua.

Äänimaljojen sointi ja värähtely aktivoi parasympaattisen hermoston, keho ja mieli rauhoittuu. Äänimaljojen moni taajuinen värähtely saa ihmisen kehon nesteet värähtelemään. Meidän kohossa 70 -45% on vettä.

Tämä täytyy kokea itse, sanoin sitä on vaikea kuvailla. Myös keskittymisvaikeuksista kärsineet aikuiset ja lapset ovat kokeneet tämän rentoutumismuodon rauhoittavaksi.

Itämaisen perinteisen energia anatomian mukaan äänimaljojen värähtelyllä vaikutetaan energiaan, kuten auraan ja chakroihin. Energia hakeutuu luonnolliseen tasapainoon näin keho ja mieli pääsee tasapainon tilaan. Rentoutuksen aikana pääset meditatiiviseen tilaan unen ja valvetilan rajamaille.

Myös useat tutkimukset osoittavat niiden
vaikuttavan mm. autonomiseen hermostoon, immuunijärjestelmään,
umpieritysrauhasiin ja aivojen välittäjäainejärjestelmään.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Harjoituksen kautta keho ja mieli oppii rentoutumaan. Ja tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin. Yksikin kerta äänimaljarentoutuksessa tekee hyvää! Mutta useamman äänimaljarentoutuksia jälkeen huomaat kehon ja mielen rentoutuvan nopeammin. Koska kehosi oppii toistojen kautta päästämään irti ja kuormittunut hermosto rauhoittuu nopeammin ja ajatteleva ja erotteleva mieli rauhoittuu.

Pue päälle mukavan
lämpimät vaatteet ja villasukat sekä ota mukaan oma (jooga)mattosi, jonka
päällä on mukava rentoutua.  Voit halutessasi oman tyynyn tai viltin.  Sointukylvyssä voit istua, maata vatsa- tai
selinmakuulla. Tai jos sinulla on liikuntarajoitteita niin meillä on myös tuoleja
joihin voit mukavasti istahtaa.
Kenelle tunti sopii:
Ikäraja (>12)
Myös raskaanoleville

Olet lämpimästi tervetullut💫Namaste💫

 Hinta 39€ sis.alv 24%.  Voit ostaa 39€ prepaid-kortin ja varata paikan itselle suoraa ajanvarauskalenterista. Tapahtuma tulee näkyviin ajanvarauskalenteriin 3 viikkoa enene tapahtumaa. Jos haluat ilmoittautua ennen, kuin tapahtuma näkyy kalenterissa lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. 

Minimiosallistujamäärä 6 henkilöä. Max.18 henkilöä

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.