Rocket Jooga

Rocket jooga on loistava vaihtoehto ashtangajoogalle, sillä tunnin asanat ja rakenne pohjautuvat ashtangajoogaan, mutta tunti sallii asentojen muunnokset ja väliin jättämiset joogaajan taito- ja kuntotason mukaan.

Rocket jooga on nopeatempoinen ja dynaaminen tunti. Tunti alkaa aurinkotervehdyksillä ja sarja sisältää seisoma- ja istuma-asanoita, taivutuksia ja kiertoja, sekä ashtangajoogan 2. sarjasta tuttuja käsitasapainoja.

Asanoiden linjaukset mukautetaan kehon tarpeiden mukaan. Tarvittaessa asanoita voi joko jättää väliin tai löytää vaihtoehtoja, sen sijaan että pysyttäisiin tiukasti kiinni hierarkiassa ja lineaarisissa muodoissa, jotka eivät välttämättä sovellu oman kehon tarpeisiin.

Rocket jooga on suunniteltu lisäämään liikkuvuutta ja voimaa sekä rauhoittamaan mieltä. Opit kuuntelemaan oman kehon tuntemuksia ja säätelemään harjoituksen tehoa. Tunti opettaa harjoittajilleen myös nöyryyttä. Kaikkea ei voi osata ensimmäisellä kerralla, ei ehkä vielä moneen vuoteenkaan.

Kun harjoituksesta alkaa tulla tutun tuntuinen, kiinnittyy huomio myös vinyasajoogassa olennaiseen liike-hengitys-meditaatioon, jossa tavoitteena on liikkeen ja hengityksen yhteistyö. Tietoinen hengitys asanoissa edistää myös keskittymiskykyä.

Tunti edellytetään kokemusta joogan asentoharjoittelusta tai vastaavasta kehonhallintaa vaativasta lajista. Tunnit sisältävät haastavampia kehonhallintaan, liikkuvuuteen, tasapainoon ja lihasvoiman käyttöön liittyviä liikkeitä ja sarjoja, mutta kaikki liikemuunnokset ovat sallittuja.

Kiinnostuitko?

Varaa omaan tilanteeseesi sopiva tunti ja olet jo askeleen edempänä joogan polulla. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä lisätietoja.

Siirry tuntivaraukseen