Yin Tonics® PALAUTUMINEN 11.11.

Yin Tonics® PALAUTUMINEN
Tervetuloa oppimaan ja saamaan työkaluja palautumiseen kiinalaisenlääketieteen ja yinjoogan näkökulmasta! 2,5 tunnin harjoituksen aikana pääset irtautumaan arjesta!
Moni kärsii nykyään alipalautumisesta – eli kiinalaisen lääketieteen termein qin epäharmoniasta, sen virtauksen estymisestä ja vapauttamisen tarpeesta.
Kiinalaisenlääketieteen mukaan näistä seikoista on vastuussa erityisesti maksa. Koska tämä sarja tähtää palautumiseen qin virtauksen paranemiseen, se poistaa energian virtauksen esteitä paitsi kehon myös mielen alueelta. Kun maksan energia ja qin virtaus toimivat optimaalisesti, myös emootiot ja ajatukset virtaavat kirkkaasti. Sarjaa voikin käyttää myös lisäämään omaan elämäänsä inspiraatiota, ajatuksen kirkkautta, flowta, luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja päätöksentekokykyä. Voit saada sarjasta synergiavaikutuksia myös hyvään ruoansulatukseen ja suoliston toimintaan.
Talletat energiaa sarjan aikana ja liikutat sitä kaikkien kolmen  energiakeskuksen elin dantianin alueella. Harjoittelun energiatyöskentelyn keinoina käytetään jooga-asentoihin liitettyjä meridiaanivenytyksiä, keskittymisharjoituksia, guashaa ja erilaisia pranayamoja eli hengitysharjoituksia.
Yin Tonics on konseptitunti ja näin ollen tunti on tarkkaan suunniteltu niin, että tunnin teema eli palautuminen käynnistyy ja toteutuu kehossa ja mielessä. Tunnilla tehdään yinjoogasta tuttuja meridiaani venytyksiä, itse hoidollista akupainantaa ja hengitysharjoituksia.
Yin Tonics palautuminen auttaa stressin purkamisessa, stressinhallinnassa ja kehon rauhoittamisessa.
Sopii erityisen hyvin henkilölle, jolla on kiirettä, ahdistusta, ärtymystä tai alakuloisuutta tai vaikeuksia rauhoittaa keho stressaavan päivän jälkeen.
(Lähde: Yin Tonics®)
Yin Tonics®
tonifiointi, 补法 vahvistaminen, virkistys, tukeminen
yin, 阴 taolaisuuden käsite, viittaa tässä tekemisen, kiireen ja toiminnan vastavoimaan: rauhoittumiseen
jooga, 瑜伽 intialainen mielen ja kehon harjoitussysteemi
Milloin: lauantai 11.11. klo.14.00 -16.30
Kesto: 2,5 tuntia
Missä: Yoga Studio Tada, Vuollemutka 3, 01600 Vantaa (Myyrmäki)
I ja P junalla pääset Louhelan asemalle, ihan studion viereen.
Lämpimästi tervetuloa tukemaan hyvinvointia Yin Tonics® harjoituksen keinoilla!
Ryhmään koko max12 henkilöä.
Hinta 39€ tai 3 leimaa prepaid-kortilta.
Ilmoittautuminen yogastudiotada@gmail.com tai tai suoraa ajanvarauskalenterista. Tulee näkyviin sinne neljä viikkoa ennen tapahtumaa.
Maksetun varauksen voi perua 7 päivää enenen tapahtumaa. Tällöin voidaan raha tai käytetty prepaid-kortti palauttaa. Liikuntaedulla maksettua tapahtumaa ei voida muuttaa rahaksi, vaan se täytyy käyttää palveluna. 7 päivän jälkeen tehtyjen peruutusten osalta lääkärintodistusta vastaan voimme hyvittää tapahtuman

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.