Hinnasto

Varaa tunnit varauskalenterista tai osta ennen varausta valitsemasi prepaid-kortti ja tee varaus sen jälkeen.

Viikkotuntien hinnat

36€ Osallistu niin monelle viikkotunnille, kuin haluat 8 päivän aikana. Tutustumistarjouksen voi käyttää yhden kerran asiakkuuden aikana. Kortilla EI voi osallistua workshoppeihin tai kursseille.
Kertakortti 17 / 20€  Voimassa 3kk ostopäivästä Rocket jooga 20€ muut tunnit 17€
3x kortti 48 € Voimassa 2kk ostopäivästä. Ei rocket jooga.
5x kortti 78€ / 85€ Voimassa 3kk ostopäivästä Rocket joogan kortti 85€/muille tunneille 78€
10xkortti 145€ Voimassa 6 kk ostopäivästä. Ei Rocket jooga.
Kuukausikortti 120€ Rajaton määrä käyntejä. Voimassa 1 kk ostopäivästä. Kaikki viikkotunnit.
Opiskelijan ja eläkeläiset kerta 14 € Etuuteen oikeuttava kortti esitettävä tunnille saapuessa. Voimassa 3kk ostopäivästä. Ei Rocket jooga.
Äänimaljahoito 60.min 72 €

tai

3x kortti

186€ (62€ kerta)

Yksilöhoito juuri sinulle tai lahjaksi. Soita tai laita viesti niin sovitaan aika 040-9524259.
Parihoito äänimaljoilla 75-90 min. alk.120 € Pari hoito sinulle ja ystävälle. Sopii hyvin myös pariskunnille tai äidille ja lapselle yhteiseen olemiseen ja rentoutumiseen. Soita tai laita viestiä sovitaan aika 040-95 24 259 tai sähköpostilla.

Tee yksittäinen varaus varauskalenterista.  Tai osta Sarja- ja kuukausikortti varauskalenterin kohdasta prepaid-kortit.


Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja monenlaiseen tarkoitukseen. Voit varata meiltä joogaohjaajan yksityistilaisuuteen, polttariporukalle, työpaikan virkistyspäivään tai omaksi iloksi itsellesi. Yksityistunnilla voidaan katsoa kuntoon esimerkiksi, juuri sinua askarruttavien asanoiden linjaukset. Tai voidaan etsiä parhaat asanat ja hengitysharjoitukset palautumiseen.

Mahdollisuuksien mukaan on mahdollista käyttää myös Tadan joogasalia. Ole rohkeasti yhteydessä yogastudiotada@gmail.com


Maksutavat

Tunnit ja workshopit ostetaan ja varataan ennakkoon varauskalenterista. Tunnit voi maksaa mobili-, kortti- tai verkkopankkimaksuna.

Meille käy seuraavat liikuntaedut mobiilimaksuna Edenred, Smartum, Epassi ja Eazybreak. Kun olet lähettänyt meille maksun sovelluksesta, luo itsellesi asiakastunnus ajanvarausjärjestelmään, jos sinulla ei sitä vielä ole. Lisäksi lähetä meille viesti yogastudiotada@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, maksun määrä, minkä kortin haluat liikuntaedulla maksaa, sekä puhelinnumerosi. Pyrimme vastaamaan nopeasti 1 – 3 arkipäivän kuluessa ja lataamaan edun käyttöösi.


Ehdot

Korttiehdot

Tekemällä varauksen ja ostamalla prepaid- kortin, hyväksyt alla olevat kortti-, varaus- ja yleiset ehdot.

 • Kuukausikortti on henkilökohtaisia. Tunneille voi osallistua vain kortin ostanut henkilö. Jos korttia käytetään väärin, voimme jäädyttää kortin.
 • Kerta ja sarjakorteilla voit tehdä varauksen myös muille henkilöille.
 • Kertakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.
 • Prepaid-kuukausikortti on voimassa 1 kuukauden eteenpäin ostopäivästä
 • Prepaid-10x-kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.
 • Prepaid-5x-kortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.
 • Prepaid-3x-kortti on voimassa 2kk ostopäivästä.
 • Vanhentuneen prepaid-sarjakortin uudelleen aktivointi 15€. Jos käyntikertoja vain yksi jäljellä, uudelleen aktivointi 10€.
 • 8 päivän kortti tutustumistarjous. Osallistu niin monelle viikkotunnille kuin haluat 8 päivän aikana. Kortilla ei voi osallistua kursseille tai workshoppeihin. Voit hyödyntää tämän tarjouksen kerran asiakkuutesi aikana. Mikäli lunastat tämän tarjouksen useamman kerran, Tadalla on oikeus jäädyttää 8 päivän joogakortti ja periä käynneistä hinnaston mukainen kertakäynnin maksu.
 • Pidätämme kaikki oikeudet tuntikalenterin muutoksiin. Muutoksia voi tulla esimerkiksi ohjaajiin tai aikatauluihin.

Varauksen ehdot

 • Varaus on sitova. Mikäli jätät käyttämättä tai peruuttamatta varauksen, veloitamme kertamaksun hinnan tai käyntikerran sarjakortista.
 • Varauksen peruutus tulee tehdä viimeistään kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään kirjautumalla sisään järjestelmään. Tällöin käyntikerta palautetaan sinun kortillesi ja voit varata uuden tunnin sinulle sopivampaan ajankohtaan. Jos olet maksanut verkkomaksulla ja sinulle ei ole muodostunut prepaid-korttia peruuta osallistuminen lähettämällä sähköposti yogastudiotada@gmail.com.
 • Jos varatulle tunnille on tulossa vähemmän kuin neljä (4) osallistujaa, Yoga Studio Tadalla on oikeus perua tunti. Tästä saat erillisen ilmoituksen sähköpostiin ja käyntikerta palautetaan prepaid-kortille. Palveluntarjoajalla on velvollisuus ilmoittaa tästä minimissään 1 tunti ennen tunnin alkua. Jos et ole ostanut tunnille prepaid-korttia, sovitaan kanssasi korvavasta tunnista tai halutessasi maksu palautetaan sinulle.
 • Ohjaajan äkillisen sairastapauksen vuoksi tunti voidaan joutua perumaan lyhyemmällä, kun  tunnin varoitusajalla. Vaikka tunnille olisi tulossa enemmän, kuin neljä osallistujaa. Tästä saat ilmoituksen s-postiin ja raha palautetaan tai prepaid-kortille palautetaan käynti.
 • Workshopit ja miniretriitit  tulee esteen sattuessa perua 7 vuorokautta ennen tapahtumaa. Tällöin voidaan raha tai käytetty prepaid-kortti palauttaa.
 • 7 päivän jälkeen tehtyjen peruutusten osalta lääkärintodistusta vastaan voimme hyvittää tapahtuman
 • Sairastapauksissa ole yhteydessä meihin yogastudiotada@gmail.com. Lääkärintodistusta vastaan voimme palauttaa rahat workshopista tai pidentää sarja- tai kuukausikorttien voimassaoloaikaa.
 • Liikuntaedulla maksettua palvelua ei voida muuttaa rahaksi, vaan se täytyy käyttää palveluna.

Yleisehdot

 • Yoga Studio Tada ei vastaa vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, arvoesineiden, rahan tai vaatteiden hukkumisesta tai varastamisesta, jotka tapahtuvat tiloissamme tai ohjauksessamme. Jokainen harjoittelee omalla vastuulla.
 • Jos pakottavasta syystä joudumme sulkemaan salin esim. pandemia, tulipalon tms. vuoksi, Yoga Studio Tadalla on oikeus muuttaa jo maksetut tunnit online-tunneiksi tai järjestää tunnit toisessa tilassa.

Kiinnostuitko?

Varaa omaan tilanteeseesi sopiva tunti ja olet jo askeleen edempänä joogan polulla. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä lisätietoja.

Siirry tuntivaraukseen