Hinnasto

Kaikille tunneille ostetaan varauskalenterista prepaid-kortti, jonka jälkeen tunnit ovat varattavissa.

Viikkotuntien hinnat,

36 €
Kertakortti 16 €
5x kortti 73 € Voimassa 3kk ostopäivästä
10x kortti 132 € Voimassa 6 kk ostopäivästä
Kuukausikortti 120 € Rajaton määrä käyntejä. Voimassa 1 kk ostopäivästä.
Eläkeläisen kertakortti 13 € Etuuteen oikeuttava kortti esitettävä tunnille saapuessa. Voimassa 3kk ostopäivästä.
Opiskelijan kertakortti 13 € Etuuteen oikeuttava kortti esitettävä tunnille saapuessa. Voimassa 3kk ostopäivästä.

Kortilla pystyt varaamaan minkä tahansa viikkotunnin Tadan varauskalenterista. Sarja- ja kuukausikortti ovat henkilökohtaisia.


Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja monenlaiseen tarkoitukseen. Voit varata meiltä joogaohjaajan yksityistilaisuuteen, polttariporukalle, työpaikan virkistyspäivään tai omaksi iloksi itsellesi. Yksityistunnilla voidaan katsoa kuntoon esimerkiksi, juuri sinua askarruttavien asanoiden linjaukset. Tai voidaan etsiä parhaat asanat ja hengitysharjoitukset palautumiseen.

Mahdollisuuksien mukaan on mahdollista käyttää myös Tadan joogasalia. Ole rohkeasti yhteydessä yogastudiotada@gmail.com


Maksutavat

Tunnit ja workshopit ostetaan ja varataan ennakkoon varauskalenterista. Tunnit voi maksaa mobili-, kortti- tai verkkopankkimaksuna.

Meille käy seuraavat liikuntaedut mobiilimaksuna Edenred, Smartum, Epassi ja Eazybreak. Kun olet lähettänyt meille maksun sovelluksesta, luo itsellesi asiakastunnus ajanvarausjärjestelmään, jos sinulla ei sitä vielä ole. Lisäksi lähetä meille viesti yogastudiotada@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, maksun määrä, minkä kortin haluat liikuntaedulla maksaa, sekä puhelinnumerosi. Pyrimme vastaamaan nopeasti 1 – 3 arkipäivän kuluessa ja lataamaan edun käyttöösi.


Ehdot

Korttiehdot

Tekemällä varauksen ja ostamalla prepaid- kortin, hyväksyt alla olevat kortti-, varaus- ja yleiset ehdot.

 • Sarja- ja kuukausikortit ovat henkilökohtaisia. Niillä voi tunneille osallistua vain kortin ostanut henkilö. Jos korttia käytetään väärin, voimme jäädyttää kortin.
 • Kertakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.
 • Prepaid-kuukausikortti on voimassa 1 kuukauden eteenpäin ostopäivästä
 • Prepaid-10x-kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.
 • Prepaid-5x-kortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.
 • 8 päivän kortti tutustumistarjous. Osallistu niin monelle viikkotunnille kuin haluat 8 päivän aikana. Kortilla ei voi osallistua kursseille. Voit hyödyntää tämän tarjouksen kerran asiakkuutesi aikana. Mikäli lunastat tämän tarjouksen useamman kerran, Tadalla on oikeus jäädyttää 8 päivän joogakortti ja periä käynneistä hinnaston mukainen kertakäynnin maksu.
 • Pidätämme kaikki oikeudet tuntikalenterin muutoksiin. Muutoksia voi tulla esimerkiksi ohjaajiin tai aikatauluihin.

Varauksen ehdot

 • Varaus on sitova. Mikäli jätät käyttämättä tai peruuttamatta varauksen, veloitamme kertamaksun hinnan tai käyntikerran sarjakortista.
 • Varauksen peruutus tulee tehdä viimeistään kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään kirjautumalla sisään järjestelmään. Tällöin käyntikerta palautetaan sinun kortillesi ja voit varata uuden tunnin sinulle sopivampaan ajankohtaan.
 • Jos varatulle tunnille on tulossa vähemmän kuin neljä (4) osallistujaa, Yoga Studio Tadalla on oikeus perua tunti. Tästä saat erillisen ilmoituksen sähköpostiin ja raha palautetaan tai käyntikerta palautetaan prepaid-kortille. Palveluntarjoajalla on velvollisuus ilmoittaa tästä minimissään 1 tunti ennen tunnin alkua.
 • Ohjaajan äkillisen sairastapauksen vuoksi tunti voidaan joutua perumaan lyhyemmällä, kun kolmen tunnin varoitusajalla. Vaikka tunnille olisi tulossa enemmän, kuin neljä osallistujaa. Tästä saat ilmoituksen s-postiin ja raha palautetaan tai prepaid-kortille palautetaan käynti.
 • Workshopit ja miniretriitit  tulee esteen sattuessa perua 7 vuorokautta ennen tapahtumaa. Tällöin voidaan raha tai käytetty prepaid-kortti palauttaa. Liikuntaedulla maksettua tapahtumaa ei voida muuttaa rahaksi, vaan se täytyy käyttää palveluna. 7 päivän jälkeen tehtyjen peruutusten osalta lääkärintodistusta vastaan voimme hyvittää tapahtuman
 • Sairastapauksissa ole yhteydessä meihin yogastudiotada@gmail.com. Lääkärintodistusta vastaan voimme palauttaa rahat workshopista tai pidentää sarja- tai kuukausikorttien voimassaoloaikaa.

Yleisehdot

 • Yoga Studio Tada ei vastaa vahingoista, loukkaantumisista tai sairauksista, arvoesineiden, rahan tai vaatteiden hukkumisesta tai varastamisesta, jotka tapahtuvat tiloissamme tai ohjauksessamme. Jokainen harjoittelee omalla vastuulla.
 • Jos pakottavasta syystä joudumme sulkemaan salin esim. pandemia, tulipalon tms. vuoksi, Yoga Studio Tadalla on oikeus muuttaa jo maksetut tunnit online-tunneiksi tai järjestää tunnit toisessa tilassa.

Kiinnostuitko?

Varaa omaan tilanteeseesi sopiva tunti ja olet jo askeleen edempänä joogan polulla. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä lisätietoja.

Siirry tuntivaraukseen