Tutustu meidän opettajiimme

Tada-studiolla sinua joogan polulla opettavat ja auttavat ammattitaitoiset ja joogaan intohimoisesti suhtautuvat opettajamme.

Meidän opettajat

Elina

Olen käynyt ensimmäisen hathajoogan peruskurssin Vantaan Kansalaisopistolla 2008. Siitä lähtien jooga on kulkenut mukanani elämän käänteissä eri muodoissa. Olen saanut joogasta energiaa, iloa, apua kehon palautumiseen, stressinhallintaan ja uupumukseen. Ja ennen kaikkea olen päässyt lähemmäs itseäni ja oppinut ymmärtämään ja erittelemään ajatuksiani erillisenä itsestäni. Välillä jooga on toiminut palauttavana oheisharjoitteluna, muun liikunnan ohessa.

Vuoden 2021 lopulla irtisanouduin päivätyöstäni, koska en voinut siellä hyvin. Koska jooga on antanut minulle paljon ja tunnen, että joogalla on vielä paljon annettavaa, hakeuduin joogaopettaja koulutukseen. Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen, sekä  50h yin tonics koulutuksen 2022. Zen Studio, yinjooga opettajakoulutus 30h 2023. Lisäksi olen opiskellut tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutuksen, Enkelikartanossa 2023. Ja tällä hetkellä opiskelen Ashtangajoogaa, Anne Nuotion opissa. Nämä opinnot kestävät 1,5 vuotta ja valmistuminen häämöttää 2024 keväällä. Oma harjoitukseni on nyt päivittäinen Ashtangajooga harjoitus. Tämä on tuonut paljon syvyyttä harjoitteluun. Se kuorii mielen kerroksia aina vaan lisää ja lisää.

Kun minulle tarjoutui mahdollisuus ja löysin rohkeuden lähteä kokeilemaan joogahaaveen toteuttamista. Siitä syntyi joogastudio Tada. Haluan tarjota kaikille kehoa ja mieltä virkistäviä ja vahvistavia joogahetkiä, jotka johtavat harjoittajan huomaamatta yhteyteen ja rauhaa oman itsensä kanssa.

Joogaharjoittelussa parasta on se, että se mukautuu elämän eri tilanteisiin. Joogan polku johtaa meitä kohti parempaa itsetuntemusta ja yhteyden kokemusta!

Heinikki

Heinikki valmistui joogaopettajaksi (RYT200) Happy Jackin valmennuksesta vuonna 2016 ja SUP-joogaohjaajaksi ( 25 h) Elisa Kuuttilan opastuksesta vuonna 2019. Omassa opetuksessaan Heinikki korostaa, ettei jooga ole vakavaa ja jokainen tekee oman harjoituksensa lempeydellä kuunnellen omaa kehoaan.

Joogan ei tarvitse olla täydellisyyttä hipovaa puurtamista tai suorittamista. Jooga auttaa hyväksymään itsensä ja tuo lempeyden oman kehon ja mielen kuunteluun. Näiden oivallusten avulla pääsee kehittymään ihmisenä ja omalla polullaan.

Heinikki on myös laulaja ja lauluntekijä. Hän on ottanut joogatunneilleen myös musiikin mukaan. Savasanassa viimeistään voit kuulla mantroja tai Heinikin omia kappaleita. Heinikki opettaa yin-, yang-, flow- ja hathajoogaa. Hänen tunneillaan on vahvasti mukana myös mantrat sekä chakrat, joista hän on erityisen kiinnostunut.

Haluan auttaa ihmisiä ja toivon, että ihmiset löytävät joogan ihmeellisen maailman. Joogaharjoitukset osana arkea opettavat meitä tutustumaan itseemme ja kuin salaa ne avaavat kehojen lukkoja, joita aiemmin ehkä emme ole edes tiedostaneet olevan olemassa.

Jooga on tutkimusmatka itseesi ja sanonta “it’s called yoga practise, not yoga perfect” on hyvä kaikkien muistaa.

Sanna

Asanaharjoituksissa pyrin huomioimaan asiakkaiden erilaiset lähtökohdat ja kehokohtaiset tarpeet, ja autan löytämään linjauksia, jotka avaavat ja voimistavat kehoa tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Kehossa on monenlaisia sisäisiä virtauksia, joiden elvyttäminen tukee hyvinvointia ja tasapainoa. Tietoinen liike ja hengitys sekä monipuolisten asanoiden harjoittaminen yhä tarkoituksenmukaisemmaksi tuo hyvää oloa.

 

Olen positiivinen ja kannustava ohjaaja. Turvallisuus ja hyvää oloa tuottava liike on tärkein osa harjoitusten sisältöjä. Nykyajan passiivisen elämäntavan vastineeksi kierrot ja taivutukset sekä pidennyksen tunnetta lisäävät liikkeet ovat nannaa. Tunneilla on usein tarjolla myös pieniä ripauksia tapasta mausteita kaipaaville, sillä pienimuotoinen itsensä haastaminen pirskauttaa usein energisyyden tunteita ja herättää joskus naurunpurskahduksiakin – kaikkea ei ole tarpeen osata – edes ensimmäisellä kerralla.

 

Aloitin joogaopinnot J. Brownin Slow Vinyasa –koulutuksella ja jatkoin siitä Villa Mandalan joogaopettajakoulutukseen (RYT-200) sekä joogaterapeuttikoulutukseen (350+50h).

Olen pohjakoulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), liikuntaneuvoja sekä koulutettu hieroja ja opiskelen parhaillaan kasvatustieteiden maisteriksi. Olen ohjannut restoratiivista, meditatiivista ja dynaamista joogaa noin 10 vuoden ajan.

Tiia

Ensimmäisen syvemmän kosketuksen joogaan koin kymmenisen vuotta sitten. Matkustellessani maailmalla ihastuin joogatunneilla käydessäni ohjaajien esiintuomaan armollisuuteen, sekä omaa itseä että myös muita kohtaan. Sisäänpäin kääntyminen, itsensä kohtaaminen, oman kehon viestien kuunteleminen. Ei tarvitse vilkuilla viereisille matoille, jokaisella on lupa tehdä oma ja omannäköinen harjoitus. Sallia itsessään sen, että eri päivinä harjoitus voi ja saa tuntua erilaiselta.
Asanaharjoituksen ajaksi ei tarvitse mitään muuta kuin oman hengittävän läsnäolon. Hetken pysähdys ja irtautuminen tästä kovin suoristuskeskeisestä  ja hektisestä maailmanmenosta.
Nämä ovat olleet inspiraationi lähteenä joogapolullani, saaneet minut rullaamaan maton auki kerta toisensa jälkeen.
Vuosien varrella olen huomannut joogaharjoituksen olevan hyvin luonnollinen tapa liikuttaa kehoani, siitä onkin tullut elämänkumppanini. Tästä syystä halusin syventyä joogan maailmaan opettajaopinnoilla. Pikkuhiljaa koen tulleeni tutuksi muihinkin osa-alueisiin joogassa, asanaharjoituksen ollessa yksi osa niistä.

Ohjatessani joogaa huomaan kuinka tuon asiakkailleni rauhallista, rauhoittavaa, oman kehon kuunteluun painoittuvaa asanaharjoitusta. Slow flow. Se ei välttämättä tarkoita ”helpompaa” harjoitusta, vaan enemmänkin hitaasti painovoimaa vastustaen, staattisiin pitoihin, oikeanlaisiin linjauksiin painoittuvaa harjoitusta, jossa keskiössä olet sinä itse. Kuunnellen omaa kehoasi, hengityksen virtausta. Unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmasta.

Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen 2022.
Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin olet!

Marianne

Inspiroidun autenttisista kohtaamisista ja syvällisistä keskusteluista. Minua kiehtovat ihmisyyden keskeneräisyys ja kontrastit. Rakastan värejä, myös tunteiden eri sävyissä.

Tein aikoinaan lupauksen itseni kanssa, että kokeilen joka kesälomalla uutta lajia. Vuonna 2015 vuorossa oli jooga, jonka dynaamisuus ja lempeys veti mukaansa. Hiljalleen löysin itseni erikoisista tilanteista joogan parissa, jolloin ymmärsin, että matkani joogan kanssa on vasta alussa.

Nykyään jooga on minulle enemmän kuin asanaharjoittelua ja se on auttanut minua pysähtymään sisäisen lapseni äärelle. Vaikka mieli ei aina muista menneitä tapahtumia, niin keho muistaa. Jooga toimiikin minulle tärkeänä työkaluna saattaa tietoisuuteen kehon sopukoissa piileskeleviä tunteita ja sitä kautta päästää niistä hellästi irti.

Kannustan sinua kääntymään sisäänpäin ja keskittymään omalla matollasi tapahtuvaan harjoitukseen ja olemaan utelias harjoitustasi kohtaan. Tule tunnilleni sellaisena kuin olet, ainutlaatuisena yksilönä. Ei ole toista sinunlaista. Nautitaan yhdessä keskeneräisyydestämme ja annetaan sisäisen valomme loistaa. Ohjaan pääsääntöisesti tiistain flow joogaaTadalla.

Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen 2022.

Kiitollisuudella odotan mihin elämä vielä joogan polulla kuljettaa. Kiitos, että voin kulkea matkaani yhdessä juuri sinun kanssasi.

Aleksandra

Olen lapsesta asti harrastanut monipuolisesti liikuntaa ja innostun edelleen uusista lajeista, uusista tavoista
liikuttaa ja haastaa kehoa. Joogamatkani alkoi vuosia sitten ensin tanssin ohella kehonhuoltona, kunnes
halu kehittyä vei minut vuonna 2020 joogaopettajakoulutukseen ja valmistuin vuoden kestävästä
koulutuksesta (RYT200) joogaopettajaksi.

Tuntini ovat usein erilaisia, innovatiivisia, joissa pääsee testaamaan omia rajojaan lempeästi. Pidän
tärkeänä muistaa, että jokainen tulee tunnille aina itseään varten ja pyrin tarjoamaan turvallisen
harjoituksen ja tilan omien tavoitteiden löytämiselle ja toteuttamiselle.

Tunneillani soi yleensä harjoitukseen sopiva musiikki ja kehoa liikutellaan hengityksen tahdissa, fiilistellen.
Pidän siitä, että harjoituksen aikana huomioidaan koko kehoa ja haetaan tasapainoa lempeän ja
dynaamisen välillä.

Pysähtyminen sekä kehon ja mielen yhteys ovat joogassa itselleni tärkeimpiä asioita. Onkin iso plussa, jos
kehonhuollon ja muun työskentelyn ohella myös mielesi pääsee rentoutumaan.
Tule tunnilleni sellaisena kuin olet! ❤

Kiinnostuitko?

Lue tuntikuvaukset ja löydä juuri sinulle sopiva tapa harjoittaa joogaa. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä lisätietoja.

Tuntikuvaukset

Kun asento on täydellinen, mieli rauhoittuu
Sri K. Pattabhi Jois

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.