Tutustu meidän opettajiimme

Tada-studiolla sinua joogan polulla opettavat ja auttavat ammattitaitoiset ja joogaan intohimoisesti suhtautuvat opettajamme.

Meidän opettajat

Elina

Olen käynyt ensimmäisen hathajoogan peruskurssin Vantaan Kansalaisopistolla 2008. Siitä lähtien jooga on kulkenut mukanani elämän käänteissä eri muodoissa. Olen saanut joogasta energiaa, iloa, apua kehon palautumiseen, stressinhallintaan ja uupumukseen. Ja ennen kaikkea olen päässyt lähemmäs itseäni ja oppinut ymmärtämään ja erittelemään ajatuksiani erillisenä itsestäni. Välillä jooga on toiminut palauttavana oheisharjoitteluna, muun liikunnan ohessa.

Vuoden 2021 lopulla irtisanouduin päivätyöstäni, koska en voinut siellä hyvin. Koska jooga on antanut minulle paljon ja tunnen, että joogalla on vielä paljon annettavaa, hakeuduin joogaopettaja koulutukseen. Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen, sekä  50h yin tonics koulutuksen 2022.

Nyt minulle tarjoutui mahdollisuus ja löysin rohkeuden lähteä kokeilemaan joogahaaveen toteuttamista. Siitä syntyi joogastudio Tada. Haluan tarjota kaikille kehoa ja mieltä virkistäviä ja vahvistavia joogahetkiä, jotka johtavat harjoittajan huomaamatta yhteyteen ja rauhaa oman itsensä kanssa.

Joogaharjoittelussa parasta on se, että se mukautuu elämän eri tilanteisiin ja voit ottaa sen juuri niin vakavasti tai rennosti kuin haluat. Joogan polku johtaa meitä kohti parempaa itsetuntemusta ja yhteyden kokemusta!

Heinikki

Heinikki valmistui joogaopettajaksi (RYT200) Happy Jackin valmennuksesta vuonna 2016 ja SUP-joogaohjaajaksi ( 25 h) Elisa Kuuttilan opastuksesta vuonna 2019. Omassa opetuksessaan Heinikki korostaa, ettei jooga ole vakavaa ja jokainen tekee oman harjoituksensa lempeydellä kuunnellen omaa kehoaan.

Joogan ei tarvitse olla täydellisyyttä hipovaa puurtamista tai suorittamista. Jooga auttaa hyväksymään itsensä ja tuo lempeyden oman kehon ja mielen kuunteluun. Näiden oivallusten avulla pääsee kehittymään ihmisenä ja omalla polullaan.

Heinikki on myös laulaja ja lauluntekijä. Hän on ottanut joogatunneilleen myös musiikin mukaan. Savasanassa viimeistään voit kuulla mantroja tai Heinikin omia kappaleita. Heinikki opettaa yin-, yang-, flow- ja hathajoogaa. Hänen tunneillaan on vahvasti mukana myös mantrat sekä chakrat, joista hän on erityisen kiinnostunut.

Haluan auttaa ihmisiä ja toivon, että ihmiset löytävät joogan ihmeellisen maailman. Joogaharjoitukset osana arkea opettavat meitä tutustumaan itseemme ja kuin salaa ne avaavat kehojen lukkoja, joita aiemmin ehkä emme ole edes tiedostaneet olevan olemassa.

Jooga on tutkimusmatka itseesi ja sanonta “it’s called yoga practise, not yoga perfect” on hyvä kaikkien muistaa.

Pekka

Oon Pekka, Peksi, Pexi ja entinen jäykkä jätkä. Joogapolkuni alkoi jäykän jätkän joogasta ja astangasta – ja kappas jäykkyys on hävinnyt ja tilalle on tullut keho ja mieli, joka elää ja hengittää joogaa tullakseen paremmaksi ihmiseksi ja läsnäolevaksi joogaopettajaksi.

Olen ollut aina kiinnostunut itämaisista suuntauksista, filosofiasta ja historiasta. Tästä syystä myös jooga näiden kaikkien yhdistelmänä, on kiinnostanut minua – enemmän kuin itse ymmärsin. Jooga löysi minut, ennen kuin tajusin löytäneeni joogan.

Kokeillessani astangaa noin viisi vuotta sitten, olin löytänyt jotain mystistä, selkeää, kirkasta ja puoleensa vetävää.

Itselläni on pitkä tausta yritysmaailmasta ja jos mitä nykyihminen kaipaa, on täydellistä irrottautumista arjesta, läsnäoloa, hetkessä elämistä ja olemista. Jooga on tarjonnut itselleni tähän eväät.

Kahden tunnin dynaaminen astanga, tunnin hathajoogan flow, jäykkien jätkien äijäjooga, kesäaamun aurinkotervehdykset tai vaikkapa vain 15 minuutin iltameditaatio luovat riittävät, tarpeelliset, upeat, erilaiset ja yksilölliset tavat irrottautua, samalla keskittyä, päästää irti ja olla läsnä.

Tarjoan tätä kaikkea oppilailleni – matkalla kohti joogan ja ”itsen” ydintä.

Olen erikoistunut dynaamiseen restojoogaan, hathaa ja yiniä yhdistelemällä, jossa viedään keho yksilöllisesti äärirajoille ja palautetaan sekä mieli että keho, restoratiivisen, palauttavan vaiheen jälkeen syvään meditatiiviseen tilaan…

Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen, sekä  50h yin tonics koulutuksen 2022.

Namaste – tervehdin sinua ilolla ja toivotan tervetulleeksi mukaani matkalle joogan ihmeelliseen maailmaan – Yoga is the path and a journey – life is a journey towards the path to Yoga…

The state of Dynamic Bliss kutsuu!

– Pexi

Tiia

Ensimmäisen syvemmän kosketuksen joogaan koin kymmenisen vuotta sitten. Matkustellessani maailmalla ihastuin joogatunneilla käydessäni ohjaajien esiintuomaan armollisuuteen, sekä omaa itseä että myös muita kohtaan. Sisäänpäin kääntyminen, itsensä kohtaaminen, oman kehon viestien kuunteleminen. Ei tarvitse vilkuilla viereisille matoille, jokaisella on lupa tehdä oma ja omannäköinen harjoitus. Sallia itsessään sen, että eri päivinä harjoitus voi ja saa tuntua erilaiselta.
Asanaharjoituksen ajaksi ei tarvitse mitään muuta kuin oman hengittävän läsnäolon. Hetken pysähdys ja irtautuminen tästä kovin suoristuskeskeisestä  ja hektisestä maailmanmenosta.
Nämä ovat olleet inspiraationi lähteenä joogapolullani, saaneet minut rullaamaan maton auki kerta toisensa jälkeen.
Vuosien varrella olen huomannut joogaharjoituksen olevan hyvin luonnollinen tapa liikuttaa kehoani, siitä onkin tullut elämänkumppanini. Tästä syystä halusin syventyä joogan maailmaan opettajaopinnoilla. Pikkuhiljaa koen tulleeni tutuksi muihinkin osa-alueisiin joogassa, asanaharjoituksen ollessa yksi osa niistä.

Ohjatessani joogaa huomaan kuinka tuon asiakkailleni rauhallista, rauhoittavaa, oman kehon kuunteluun painoittuvaa asanaharjoitusta. Slow flow. Se ei välttämättä tarkoita ”helpompaa” harjoitusta, vaan enemmänkin hitaasti painovoimaa vastustaen, staattisiin pitoihin, oikeanlaisiin linjauksiin painoittuvaa harjoitusta, jossa keskiössä olet sinä itse. Kuunnellen omaa kehoasi, hengityksen virtausta. Unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmasta.

Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen 2022.
Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin olet!

Marianne

Inspiroidun autenttisista kohtaamisista ja syvällisistä keskusteluista. Minua kiehtovat ihmisyyden keskeneräisyys ja kontrastit. Rakastan värejä, myös tunteiden eri sävyissä.

Tein aikoinaan lupauksen itseni kanssa, että kokeilen joka kesälomalla uutta lajia. Vuonna 2015 vuorossa oli jooga, jonka dynaamisuus ja lempeys veti mukaansa. Hiljalleen löysin itseni erikoisista tilanteista joogan parissa, jolloin ymmärsin, että matkani joogan kanssa on vasta alussa.

Nykyään jooga on minulle enemmän kuin asanaharjoittelua ja se on auttanut minua pysähtymään sisäisen lapseni äärelle. Vaikka mieli ei aina muista menneitä tapahtumia, niin keho muistaa. Jooga toimiikin minulle tärkeänä työkaluna saattaa tietoisuuteen kehon sopukoissa piileskeleviä tunteita ja sitä kautta päästää niistä hellästi irti.

Kannustan sinua kääntymään sisäänpäin ja keskittymään omalla matollasi tapahtuvaan harjoitukseen ja olemaan utelias harjoitustasi kohtaan. Tule tunnilleni sellaisena kuin olet, ainutlaatuisena yksilönä. Ei ole toista sinunlaista. Nautitaan yhdessä keskeneräisyydestämme ja annetaan sisäisen valomme loistaa. Ohjaan pääsääntöisesti tiistain flow joogaaTadalla.

Olen suorittanut Villa Mandalassa 250h hathajooga opettajakoulutuksen 2022.

Kiitollisuudella odotan mihin elämä vielä joogan polulla kuljettaa. Kiitos, että voin kulkea matkaani yhdessä juuri sinun kanssasi.

Hilla

Olen 15-vuotias jooganpolkua aloitteleva tyttö. Valmistuin 2022 lasten ja nuorten joogaohjaajaksi Perhejoogan valmennuksessa.

Nykypäivän hektinen elämäntapa heijastuu myös lapsiin. Tämän vuoksi haluan joogan avulla tuoda lapsille mielenrauhaa ja tasapainoa.

Koen lasten kanssa työskentelyn helppona ja mukavana. Kaikki lapset osaavat joogata ja haluan muistuttaa heitä siitä, että he ovat täydellisiä juuri sellaisena kuin ovat.

Kiinnostuitko?

Lue tuntikuvaukset ja löydä juuri sinulle sopiva tapa harjoittaa joogaa. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kysyä lisätietoja.

Tuntikuvaukset

Kun asento on täydellinen, mieli rauhoittuu
Sri K. Pattabhi Jois

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat tiedon uusista tapahtumista ja artikkeleista ensimmäisenä!

    Liittymällä hyväksyt Jooga Studio Tada:n tietosuojaselosteen.